Download Lagu Nella Kharisma Kangen Nickerie MP3

Nella Kharisma 27 October 2019

Nella Kharisma Kangen Nickerie on Download Lagu

Jika muncul iklan, abaikan dan kembali kehalaman ini!

Statistics

07:35 minute
931,773 views
9,741 likes

Description

Download Nella Kharisma Kangen Nickerie yang berdurasi 07:35 menit dengan High Quality Audio MP3, di-upload oleh Nella Kharisma pada tanggal 27 October 2019. Dapatkan lagu secara gratis, mudah, dan cepat hanya di Download Lagu!

Judul: Nella Kharisma Kangen Nickerie
User: Nella Kharisma
Nama file audio: nella-kharisma-kangen-nickerie.mp3
Dipublikasikan tanggal: 27 October 2019
Size: 3.25 MB
Duration: 07:35
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Saluran audio: Stereo, 128kbps - 320kbps
Laju sampel: 44,1 kHz

Copyright © 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved

Title Kangen Nickerie
Artist Nella Kharisma
Songwriter Didi Kempot
Arr Doni
Mixing Mastering D'va Pro
Direct by Pandawa
Location Taman Langit Paralayang Batu Malang
Production Nella Kharisma Official

Full Album Nella Kharisma youtube playlist?listPLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf

Song Lyrics,
KANGEN NICKERIE

Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwensuwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra tekoteko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra tekoteko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali

NellaKharisma KangenNickerie DidiKempot

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line