Download Lagu Nella Kharisma Cidro Omlagista MP3

CR PRO 4 September 2019

Nella Kharisma Cidro Omlagista on Download Lagu

Jika muncul iklan, abaikan dan kembali kehalaman ini!

Statistics

05:06 minute
3,359,182 views
13,790 likes

Description

Download Nella Kharisma Cidro Omlagista yang berdurasi 05:06 menit dengan High Quality Audio MP3, di-upload oleh CR PRO pada tanggal 4 September 2019. Dapatkan lagu secara gratis, mudah, dan cepat hanya di Download Lagu!

Judul: Nella Kharisma Cidro Omlagista
User: CR PRO
Nama file audio: nella-kharisma-cidro-omlagista.mp3
Dipublikasikan tanggal: 4 September 2019
Size: 3.82 MB
Duration: 05:06
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Saluran audio: Stereo, 128kbps - 320kbps
Laju sampel: 44,1 kHz

Judul Cidro
Artis Nella Kharisma
Cipt Didi Kempot
Musik Lagista
Label CR Production

Song Lirics,
CIDRO

Wes sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlarat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saikine cidro

NellaKharisma Cidro Lagista

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line