Download Lagu Mala Agatha Taiwan Ningal Janji MP3

MRK Management [] 30 July 2019

Mala Agatha Taiwan Ningal Janji on Download Lagu

Jika muncul iklan, abaikan dan kembali kehalaman ini!

Statistics

04:55 minute
11,107 views
129 likes

Description

Download Mala Agatha Taiwan Ningal Janji yang berdurasi 04:55 menit dengan High Quality Audio MP3, di-upload oleh MRK Management [] pada tanggal 30 July 2019. Dapatkan lagu secara gratis, mudah, dan cepat hanya di Download Lagu!

Judul: Mala Agatha Taiwan Ningal Janji
User: MRK Management []
Nama file audio: mala-agatha-taiwan-ningal-janji.mp3
Dipublikasikan tanggal: 30 July 2019
Size: 4.37 MB
Duration: 04:55
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Saluran audio: Stereo, 128kbps - 320kbps
Laju sampel: 44,1 kHz

Mala Aghata Taiwan Ninggal Janji (Official Video)

Tittle Taiwan Ninggal Janji
Artist Mala Aghata
Cipt Paijo Londo
Label MRK MANAGEMENT

TAIWAN NINGGAL JANJI (Lyric)

Kowe telpon ning aku
Jare ngomong rindu
Nanging tak rasakne
Koyo bedo ning kupingku
Rasane ati ra karuan
Batinku penasaran
Saiki kowe karo sopo
Ning taiwan

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budal kerjo
Mergo sumpah setiomu
Aku luluh tak lilakno
Saiki kowe uwes lali
Malah tego cidro janji
Ngertio ngono mbiyen arep budal tak gondeli

Reff
Ibarat karon ning panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu bablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadung lali
Lelakon iki judule
Ning Taiwan ninggal janji

MRKManagement
TaiwanNinggalJanji
MalaAghata
MRKMusic

Tonton terus Video dari MRK Management
Terima Kasih sudah Like, Comment, Subscribe dan Share

MRK Management

Facebook facebook Murairimbakedirimusikku
Twitter twitter managementmrk
Google+ plusgoogle u 0 113505956265005251288
Youtube youtube channel UCaMtquxQjqZBrZZ4WVldk6g

Contact us
Tlp 082187372065
Email mrkmanagement01gmail

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line