Download Lagu Kangen Nickerie Tiara Amorasasmita Ainikharisma Moza MP3

PT. MUSIK PERDANA KREATIVA 18 July 2019

Kangen Nickerie Tiara Amorasasmita Ainikharisma Moza on Download Lagu

Jika muncul iklan, abaikan dan kembali kehalaman ini!

Statistics

05:05 minute
99,184 views
764 likes

Description

Download Kangen Nickerie Tiara Amorasasmita Ainikharisma Moza yang berdurasi 05:05 menit dengan High Quality Audio MP3, di-upload oleh PT. MUSIK PERDANA KREATIVA pada tanggal 18 July 2019. Dapatkan lagu secara gratis, mudah, dan cepat hanya di Download Lagu!

Judul: Kangen Nickerie Tiara Amorasasmita Ainikharisma Moza
User: PT. MUSIK PERDANA KREATIVA
Nama file audio: kangen-nickerie-tiara-amorasasmita-ainikharisma-moza.mp3
Dipublikasikan tanggal: 18 July 2019
Size: 4.21 MB
Duration: 05:05
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Saluran audio: Stereo, 128kbps - 320kbps
Laju sampel: 44,1 kHz

Songtitle Kangen Nickerie
Vocal Tiara Amora , Sasmita Aini , Kharisma Moza
Music 8 Dewa
Songwritter Didi Kempot

Spesial kanggo dulurdulurku, sing ono Nickerie
Tak nyanyike lagu iki, kangen sliramu

Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwensuwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra tekoteko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis, aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra tekoteko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis, aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali

Ye, he, matur nuwun

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line